Over ons

U de best mogelijke mondzorg bieden – dat is in het kort de filosofie waar wij met onze praktijk voor staan. Dat doen wij volgens een zorgvuldig opgesteld behandelconcept, waarbij we veel aandacht besteden aan de communicatie met u. Bij de behandelingen maken wij gebruik van de nieuwste apparatuur en materialen.

Goede tandartsenpraktijk. Deskundig en vriendelijk personeel.
Geen problemen en goed georganiseerd. Fijne tandarts.
Afspraken worden goed op tijd nagekomen. Contact verloopt netjes en vriendelijk.
js_loader

Preventie

Voorkomen is beter dan genezen: preventie van problemen in de mond begint bij de juiste voorlichting tijdens de periodieke controle of de mondhygiënebehandeling. Samen met u streven we naar een mooi, gezond en functioneel gebit.

We zijn er op onze beurt van bewust dat u ondanks uw inzet toch met problemen in de mond te maken kunt krijgen.
In onze praktijk wordt er eens in de zoveel tijd een röntgenfoto gemaakt van het gebit, zodat we kunnen zien of er gaatjes tussen de tanden en kiezen zijn ontstaan of dat er misschien ontstekingen zijn.

Kindvriendelijk

Wij streven een kindvriendelijke praktijk na. De praktijk heeft een vriendelijke en warme uitstraling met een speelhoek waar eventueel even gewacht kan worden. Door de modernste apparatuur toe te passen verloopt de behandeling zo comfortabel als mogelijk. Kinderen raken op deze manier snel vertrouwd met de tandarts en alles wat erbij hoort. Voor meer informatie over kindertandheelkunde in onze praktijk klikt u op de onderstaande button

Spoedgevallen

In geval van een spoedgeval/pijnklacht streven wij er  altijd na om u dezelfde dag nog een afspraak te geven om een diagnose te stellen. Aan de hand van deze diagnose wordt in overleg bekeken of directe behandeling noodzakelijk is.