Tandarts Berkel-Enschot

Zoek je een tandarts in de buurt van BerkelEnschot? Mondzorgcentrum De Parel helpt je graag met de behandeling die je nodig hebt! Onze praktijk in Oisterwijk bevindt zich op ongeveer 4 km afstand vanaf het centrum van Berkel-Enschot. Wij zijn daarom ook goed bereikbaar voor mensen uit Berkel-Enschot en omstreken!

Wil je een afspraak maken bij onze tandarts in de buurt van Berkel-Enschot? Neem dan contact op met de receptioniste door te bellen naar 013 52 153 62.

Bereikbaarheid

Onze tandartspraktijk bevindt zich in het noordwesten van Oisterwijk, op ongeveer 4 kilometer van het centrum van Berkel-Enschot vandaan. Vanaf dit centrum is het 7 minuten met de auto en ongeveer 12 minuten fietsen.

Openbaar vervoer

Reis je met het OV? De dichtstbijzijnde bushalte is bushalte ‘Hoog Heukelom’ of bushalte ‘Moergestelseweg’. Vanaf beide bushaltes is het ongeveer een kwartiertje lopen naar onze praktijk.

Nieuwe patiënten

Heb je nog geen tandarts in Berkel-Enschot? Mondzorgcentrum De Parel in Oisterwijk neemt nieuwe patiënten aan!

Tijdens je eerste bezoek controleren wij je gebit uitgebreid. Om jouw gebit goed te kunnen beoordelen is het in sommige gevallen nodig om röntgenfoto’s te maken. Zo krijgen wij een goed beeld van jouw situatie en kunnen we samen met jou een behandelplan opstellen. 

Afspraak maken

Direct een afspraak maken met onze tandarts in de buurt van Berkel-Enschot? Dat kan door telefonisch contact op te nemen met onze praktijk in Oisterwijk. Je kunt ons bereiken op 013 52 153 62. Voor andere vragen of opmerkingen kun je hier contact met ons opnemen.

Afspraak annuleren

Je kunt tot 24 uur voor aanvang van de behandeling een afspraak kosteloos annuleren. Dit kan door telefonisch contact op te nemen met Mondzorgcentrum De Parel. Ben je te laat om de afspraak tijdig te annuleren? Dan worden de kosten alsnog in rekening gebracht. Afspraken op maandag kunnen uiterlijk op vrijdag tot het tijdstip van de afspraak op maandag nog kosteloos geannuleerd worden. Afspraken op de dag na een feestdag kunnen uiterlijk op de werkdag ervoor tot het tijdstip van de afspraak kosteloos geannuleerd worden.

Verschillende behandelingen in de buurt van berkel-enschot

Wortelkanaaehandelingen

Wortelkanaalbehandelingen

Ook voeren wij in onze tandartsenpraktijk in Oisterwijk wortelkanaalbehandelingen uit. Dit is een procedure die wordt uitgevoerd om een ontstoken of geïnfecteerde tand of kies te behandelen, waarbij de infectie wordt verwijderd.

Tanden bleken

Tanden bleken is een cosmetische behandeling met als doel de tanden te verlichten en te verhelderen. Ook kun je bij onze tandartspraktijk in de buurt van Berkel-Enschot je tanden laten bleken.

Facings plaatsen

Een facing is een dun, tandkleurig laagje vulmateriaal, bijvoorbeeld van composiet of porselijn, dat op de voorkant van je tanden wordt geplakt. Hiermee lijken de tanden witter en rechter, wat er estetisch aantrekkelijker uit kan zien. Onze tandartsen in de buurt van Berkel-Enschot maken gebruik van bewezen methoden om facings te plaatsen, zodat jouw afspraak zo soepel mogelijk verloopt.

Implantaten plaatsen

Een implantaat is een kunstwortel die gemaakt is van titanium, omdat dit een metaal is dat niet wordt afgestoten door het menselijk lichaam. Deze implantaat wordt door onze tandartsen in het tandvlees geplaatst, zodat jij weer een stralend en functioneel gebit krijgt.

Kunstgebit of klikgebit aanmeten

Onze tandartsen van Mondzorgcentrum De Parel meten we kunst- en klikgebitten aan in de buurt van Berkel-Enschot. Onze ervaren professionals maken gebruik van de juiste methodes om ervoor te zorgen dat je afspraak efficiënt en goed verloopt.

Wil je jouw gebit laten controleren? Of wil je weten wat wij verder nog voor je kunnen betekenen? Kijk dan gerust eens onder het kopje ‘Behandelingen’ in het menu.

Waarom kiezen voor Mondzorgcentrum de parel?

Bij Mondzorgcentrum De Parel in Oisterwijk nemen we jouw mondgezondheid serieus. Met ons team van professionals doen wij er alles aan om jouw gebit in topconditie te houden. We kijken naar jouw unieke situatie en stellen samen een behandelplan op dat past bij jouw gebit. Daarnaast maken we gebruik van de nieuwste apparatuur en materialen, om onze behandelingen zo soepel mogelijk te laten verlopen. 

Uiteraard vinden we het ook belangrijk dat jij je op je gemak voelt. Mocht het zo zijn dat je angst voor de tandarts hebt, dan kun je dat in alle rust met ons bespreken. Wij nemen de tijd voor je en bieden verschillende mogelijkheden aan om de behandeling aangenamer voor je te maken. Je kunt bijvoorbeeld muziek luisteren of een zalfje krijgen zodat je het prikje van de verdoving niet voelt.

Heb je last van angst voor de tandarts en wil je weten wat de mogelijkheden zijn om jou tijdens een behandeling op je gemak te stellen? Hier hebben we beschreven wat wij kunnen  doen om jouw bezoek zo prettig mogelijk te maken.

Op zoek naar een tandarts in de buurt van berkel-enschot?

Wortelkanaaehandelingen