Tandarts Haaren

Zoekt u een Tandarts Haaren? Mondzorgcentrum De Parel helpt u graag met de behandeling die u nodig heeft! Onze praktijk in Oisterwijk bevindt zich op ongeveer 5 km afstand vanaf het centrum van Haaren. Wij zijn daarom ook goed bereikbaar met de auto of de fiets!

Wilt u een afspraak maken bij onze Tandarts Haaren? Neem dan contact op met de receptioniste door te bellen naar 013 52 153 62.

Bereikbaarheid

Onze praktijk bevindt zich in het noordwesten van Oisterwijk. Vanaf het centrum van Haaren is het 8 minuten met de auto en ongeveer 15 minuten fietsen.

Openbaar vervoer

Reist u met het OV? Onze praktijk bevindt zich vlakbij de bushalte ‘Hoog Heukelom’ of bushalte ‘Moergestelseweg’. Vanaf deze bushalte is het nog 13 minuten lopen naar de praktijk.

Nieuwe patiënten

Heeft u nog geen tandarts in Haaren? Mondzorgcentrum De Parel neemt nieuwe patiënten aan! 

Bij uw eerste bezoek controleren wij uw gebit uitgebreid. Om uw gebit goed te kunnen beoordelen is het in sommige gevallen nodig om röntgenfoto’s te maken van uw gebit.

Afspraak maken

Direct een afspraak maken met de tandarts? Dat kan door telefonisch contact op te nemen met onze praktijk.

Afspraak annuleren

U kunt tot 24 uur voor aanvang van de behandeling een afspraak kosteloos annuleren. Dit kan door telefonisch contact op te nemen met Mondzorgcentrum De Parel. Bent u te laat om de afspraak tijdig te annuleren? Dan worden de kosten alsnog in rekening gebracht. Afspraken op maandag kunnen uiterlijk op vrijdag tot het tijdstip van de afspraak op maandag nog kosteloos geannuleerd worden. Afspraken op de dag na een feestdag kunnen uiterlijk op de werkdag ervoor tot het tijdstip van de afspraak kosteloos geannuleerd worden.

Behandelingen

Om uw tanden mooi en gezond te houden raden wij u aan om ten minste twee keer per jaar naar een tandarts te gaan ter controle.

Onze tandartsen controleren uw gebit en lossen eventuele problemen op met de tandheelkundige behandeling die u nodig heeft. Onze mondhygiënisten helpen u daarnaast met het optimaal onderhouden van uw mondhygiëne.

Wilt u uw gebit laten controleren? Of wilt u weten wat wij verder nog voor u kunnen betekenen? Kijk dan gerust eens onder ‘Behandelingen’ in het menu.  

Tandarts Haaren

Angst voor de tandarts

Angst voor de tandarts komt regelmatig voor. Wij hebben hier veel ervaring mee en vinden het ook erg belangrijk dat u zich op uw gemak voelt.

Mocht het zo zijn dat u angst voor de tandarts heeft, dan kunt u dat in alle rust met ons bespreken. Wij nemen de tijd voor u en bieden verschillende mogelijkheden aan om de behandeling voor u aangenamer te maken. U kunt bijvoorbeeld muziek luisteren of een zalfje krijgen zodat u het prikje van de verdoving niet voelt.

Heeft u last van angst voor de tandarts? En wilt u weten wat de mogelijkheden zijn om u tijdens een behandeling op uw gemak te stellen? Kijk dan gerust op de pagina ‘Angst voor de tandarts’ onder ‘Behandelingen’ in het menu, hier hebben wij het voor u beschreven.