Tandheelkundige Praktijk Verhoeven wordt Mondzorgcentrum De Parel

Tandheelkundige Praktijk Verhoeven wordt Mondzorgcentrum De Parel

Geachte heer/mevrouw,

Vol trots kunnen wij u mededelen dat we in de laatste fase zijn aangekomen van de verbouwing van onze praktijk. We zijn van vijf naar maar liefst negen behandelkamers gegaan en hebben de praktijk een hele nieuwe uitstraling gegeven.

Daarnaast zijn wij verheugd u hierbij te informeren dat Tandartspraktijk M.P.P. Snels en onze praktijk samen zijn gekomen en verder gaan onder de nieuwe naam “Mondzorgcentrum De Parel”.

Wij vinden het erg belangrijk dat u verzekerd blijft van dezelfde persoonlijke, kundige en vertrouwde zorg. Uw controle en behandeling blijft gewoon gepland worden bij uw vertrouwde behandelaar en persoonlijke zorg blijft gegarandeerd.

Maandag 3 januari 2022 openen wij de deuren van onze ‘nieuwe’ praktijk. Vanwege de huidige coronamaatregelen volgt een officiële opening op een later moment.

In de week van 27 tot 31 december is onze praktijk gesloten. Gedurende deze week kunt u voor spoedgevallen contact op nemen met:

  • De Mondzorg Poli
  • Eekbrouwersweg 4
  • 5233 VG ‘s-Hertogenbosch
  • 073-3037520

Wij verwachten u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. Heeft u echter nog een vraag? Aarzel niet om contact met ons op nemen.

Met vertrouwen kijken we uit naar de toekomst in deze nieuwe samenstelling en verwelkomen u graag in onze vernieuwde praktijk.

Met vriendelijke groet,

Het team van Tandheelkundige Praktijk Verhoeven